SUMMERMOVES

ZomerKamp, DansKamp, GymKamp

Deze zomer gaat DVV samen met TTL (Turn Totaal Langedijk) naar SUMMERMOVES zomerkamp. Lijkt het je leuk om een week op kamp te gaan? Dan is dit is je kans!

In de bossen van Beekbergen ligt een fantastisch kampterrein verscholen waar dit allemaal plaats vindt. De week is van 14 - 20 augustus met ZomerKamp (ZK) - DansKamp (DK) - GymKamp (GK). Je kunt mee in verschillende leeftijdscategorieën te weten:

- Sjoka 6 t/m 8 jaar (halve week) kosten € 140,--

- Joka 8 t/m 10 jaar (hele week) kosten € 280,--

- Tika 10 t/m 12 jaar (hele week) € 295,--

- Mika 13 t/m 15 jaar (hele week) € 295,--

- Ouka 16 t/m 18 jaar (hele week) € 295,--

Voor Gym- Dans- of Freerunkamp geld een extra toeslag van: € 40,-- Standaard wordt bij inschrijving € 20,- per deelnemer bij de ouders/verzorgers in rekening gebracht, deze krijgt de hoofdboeker terug bij voldoende ingeschreven leiding via de club. Deze bijdrage geldt niet voor Ouka's die op Zomerkamp of Danskamp gaan. De hoofdboeker draagt na de kampweek zorg dat het terugbetaalde bedrag evenredig verdeeld wordt onder de ouders/verzorgers.

Meer informatie is te vinden op de website www.zoka.nl. Heeft uw zoon/dochter een vriend of vriendin die ook graag eens mee zou willen op kamp, dan zijn jullie vrij om deze mail naar hen door te sturen. Vermeld in de mail: naam, leeftijd, en soort kamp. Alle aanvragen ontvang ik graag via ttlzomerkamp@hotmail.com