Clubkampioenschappen van gymvereniging D.V.V.


Een zaal vol gespannen koppies tijdens de Clubkampioenschappen van gymvereniging D.V.V. Na drie jaar kon dit evenement weer plaatsvinden in de Geestmerambachthal.

Afgelopen zondag organiseerde de vereniging een gymwedstrijd waarbij er 56 deelnemers in beweging kwamen. Dit evenement bestond, wegens het aantal deelnemers, uit twee verschillende wedstrijden.

In de eerste wedstrijd kwamen de meiden uit groep 3, 4 en 5 in actie op de onderdelen balk, tumblingbaan, ringen en minitrampoline. De oefeningen op deze elementen waren vooraf ingestudeerd en goed voorbereidt in de lessen van meester Hans. Nu was het zover om het geleerde te tonen aan een vakkundige jury en hun naasten op de tribune.

De tweede wedstrijd waren de jongens en de meiden van groep 6 t/m VO aan de beurt. Keurig uitgevoerde handstanden, nette balkoefeningen en salto’s werden beloond met een applaus. De deelnemers deden duidelijk hun stinkende best om het geleerde te showen.

Alle deelnemers kregen aan het eind van de wedstrijd een diploma mee naar huis. De kinderen die de meeste punten hadden gescoord verlieten de zaal, vol trots, met een gouden, zilveren of bronzen medaille om hun nek.

Een geslaagde sportieve dag!

Dank gaat uit naar de vele vrijwilligers die dit evenement mogelijk hebben gemaakt.

 

Meiden groep 3 t/m 5 (foto: Herminda Vleems)

Jongens + meiden groep 6 t/m VO (foto: Herminda Vleems)