U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Nieuwsberichten

       

        

Lees hier het laatste nieuws

in onze nieuwsbrief 

  

Onze gewaardeerde sponsors:

Klik hieronder voor Sponsorkliks      

          

Nieuwsarchief 

 


 

Plantjes Actie DVV/LACOM

 

Beste jongens, meisjes en ouders,

 

Graag willen we jullie zeer bijzondere aandacht vragen voor de plantjesactie die onze vereniging ook dit jaar weer gaat organiseren.

 

Zoals jullie wellicht uit de media hebben vernomen zijn de subsidies van de gemeente Langedijk enorm terug geschroefd. Onze club heeft daar zwaar onder te lijden en moet veel moeite doen om de eindjes aan elkaar te knopen. Om de contributie zo laag mogelijk te houden gaan we ook dit jaar weer in samenwerking met handbal vereniging LACOM plantjes verkopen. We hopen dat het weer net zo’n groot succes als het vorig jaar zal worden.

In het kort gezegd komt het er op neer dat we op vrijdagavond 12 mei, tussen 17.00 en 19.00 uur (tijden zijn flexibel), heel veel plantjes willen gaan verkopen om onze clubkas te spekken. De gehele gemeente Langedijk zal opgedeeld worden in wijken. In elke wijk zal een team van een bepaald gymlesuur rondgaan om de plantjes aan de man te brengen.

Na afloop zal er in de kantine van LACOM voor alle kinderen en begeleiders een versgebakken patatje, glaasje limo en een ijsje klaar staan en kunnen de kinderen zich nog even uitleven in de speciaal ingerichte gymzaal of op het handbalveld.

Jullie zullen begrijpen dat deze actie alleen succesvol kan zijn als er veel personen hun steentje bijdragen.

Alle kinderen vanaf groep 3 van de basisschool willen we vragen de plantjes (Vlijtig Liesje) te gaan verkopen. We gaan er vanuit dat iedereen mee zal helpen. Uiteraard is daar ook flink wat begeleiding van volwassenen/ouders voor nodig.

Indien u vragen of ideeën heeft m.b.t. deze actie kunt u contact opnemen met Hans in de gymzaal of Jolanda via: penningmeester@dvvlangedijk.nl  , 0226-312231, 06-41773777.

 Alvast zeer bedankt voor jullie medewerking.

 

Bestuur DVV

 


 

 

Jaarafsluiting

Het bestuur heeft voor de jaarafsluiting weer een leuk uitje gepland staan. Wat we gaan doen willen we nog als verrassing houden. Wel kunnen we toelichten dat het geen lichamelijk zware activiteit is. Dus IEDEREEN kan hier aan meedoen.

 

We willen wel graag weten hoeveel personen er mee gaan, dus graag inschrijven. U kunt u aanmelden op de lijst in de zaal of door hieronder uw voor- en achternaam en uw e-mailadres in te vullen en op "E-mail verzenden" te drukken.

 


 

Foto's  clubkampioenschappen

Zondag 10 april zijn de clubkampioenschappen gehouden. De eerste foto's daar van zijn te zien op onze foto pagina. De foto's zijn onder gedeeld in 3 albums (jongens, meisjes ochtend en meisjes middag).

 


 

Plantjes actie

Beste jongens, meisjes en ouders,

Graag willen we jullie zeer bijzondere aandacht vragen voor een nieuwe actie die onze vereniging  gaat organiseren.

Zoals jullie wellicht uit de media hebben vernomen zijn de subsidies van de gemeente Langedijk enorm terug geschroefd. Onze club heeft daar zwaar onder te lijden en moet veel moeite doen om de eindjes aan elkaar te knopen. Wij waren dan ook zeer verheugd toen we van handbal vereniging LACOM het aanbod kregen om aan te haken bij de Plantjesactie die zij al vele jaren met zeer groot succes organiseren.

In het kort gezegd komt het er op neer dat we op vrijdagavond 13 mei, tussen 17.00 en 19.30 uur(tijden zijn flexibel),  heel veel plantjes willen gaan verkopen om onze clubkas te spekken. De gehele gemeente Langedijk zal opgedeeld worden in wijken. In elke wijk zal een team van een bepaald gymlesuur rondgaan om de plantjes aan de man te brengen. 

Na afloop zal er in de kantine van Lacom voor alle kinderen en begeleiders een versgebakken patatje, glaasje limo en een ijsje klaar staan en kunnen de kinderen  zich nog even uitleven in de speciaal ingerichte gymzaal van DVV.

 

Jullie zullen begrijpen dat deze actie alleen succesvol kan zijn als er veel personen hun steentje bijdragen. 

Alle kinderen vanaf groep 4 van de basschool willen we vragen de plantjes(Vlijtig Liesje) te gaan verkopen. We gaan er vanuit dat iedereen mee zal helpen. Uiteraard is daar flink wat begeleiding van volwassenen/ouders voor nodig. 

We willen jullie dan ook vragen je aan te melden door middel van onderstaand formulier in te vullen.

Willen jullie het strookje aub zo spoedig mogelijk maar uiterlijk 15 april weer inleveren.

Indien u vragen of ideeën heeft m.b.t. deze actie kunt u contact opnemen met Hans in de gymzaal of Jolanda via: penningmeester@dvvlangedijk.nl  , 0226-312231 , 06-41773777

Na 15 april gaan we de wijken indelen en hoort u verder van ons.

 

Alvast zeer bedankt voor uw medewerking.

Bestuur DVV.

 


 

Beweegdiploma dag

Vorig jaar is DVV gestart met de gymlessen in het kader van het KNGU Beweegdiploma. De afgelopen periode hebben de kinderen van de peuter en kleutergroepen weer hard geoefend om de vaardigheden van het Beweegdiploma onder de knie te krijgen.

Voor het uitreiken van het Beweegdiploma organiseren wij een aparte activiteit “de Beweegdiploma Dag”. Tijdens deze activiteit staan veel bewegingssituaties van de uitgangspunten klaar en voeren de kinderen die situaties nog eens uit. Daarmee willen wij u laten zien welke vaardigheden de kinderen beheersen.

De beweegdiploma dag wordt gehouden op zaterdag 13 februari van 11.00 tot 12.00 uur in de kleine gymzaal bij de sporthal Geestmerambacht.

 

Zomerkamp
 

Elk jaar organiseert het zomerkampteam van de KNGU een aantal weken zomerkamp voor kinderen van 6 tot 18 jaar.
Turn Totaal Langedijk en DVV gaan in 2016 in week 6: Van 14 tot 20 augustus. Je kunt je opgeven voor verschillende leeftijdsgroepen en voor gym of danskamp.

Ben je geinteresseerd: je kunt je opgeven vanaf 1 februari. Ook leiding is van harte welkom vanaf 18 jaar.
Er volgt nog uitgebreide informatie op de website over o.a. kosten. Voor meer informatie kunt u mailen naar: ttlzomerkamp@hotmail.com


Candle light

 

Traditioneel wordt het jaar feestelijk afgesloten in de gymzalen met de volwassenen. Ook dit jaar mocht ik het weer verzorgen. Van de maandag groep van Hans heb ik helaas door omstandigheden geen foto's.

Afgelopen dinsdag was ik te gast bij de heren van groep Jan Bruin in de gymzaal aan de Schoolstraat. Dit was een klein groepje met 5 enthousiaste mannen. Ze hebben genoten van de warme chocomelk met slagroom en Gluhwein met wat lekkers.

Woensdag mocht ik naar de dames van Miranda in onze eigen gymzaal Geestmerambacht. Ook hier werden de dames na afloop van de les verwend met de warme dranken en koeken. Het was reuze gezellig.

Dit alles met op de achtergrond de kerstmuziek.

Kortom. De volwassenen hebben het jaar weer traditioneel afgesloten.


 Deen Jeugd sponsor actie

 

 Ruud Schuiling van Deen Noord-Scharwoude kwam ons verblijden met een cheque.

Op de cheque stond de opbrengst van de Deen jeugd sponsor actie.

Het geweldige bedrag van € 1413,46 !

 

Alle gulle gevers, ouders en kinderen enorm bedankt wat jullie allemaal bij elkaar gespaard hebben voor onze vereniging.

Het was Top!

Maar bovenal Deen supermarkten bedankt voor deze mooie actie. We zullen het geld goed besteden.

Een deel van het geld zal besteed worden aan de activiteiten die de net nieuw geinstalleerde jeugdcommissie zal organiseren.

We wachten op nieuws uit die hoek....

 

Maar bovenal Deen supermarkten bedankt voor deze mooie actie. We zullen het geld goed besteden.

Een deel van het geld zal besteed worden aan de activiteiten die de net nieuw geinstalleerde jeugdcommissie zal organiseren.

We wachten op nieuws uit die hoek....